dijous, 5 d’abril del 2012

EL PORT, EL PORC I EL PART.


EL PORT, EL PORC I EL PART

EL PORT

En el darrer Congrés Comarcal d’ERC celebrat a Hostalric, un company de Vilobí, de poblada barba i d’aquells que sempre escup una sentència quan parla, altrament dit, posseïdor de la veritat absoluta, em va dir que en un programa de radio havia defensat la no-construcció d’un port a Tossa, altrament jo li vaig respondre que qui era ell per fotre’s a on ningú li demanava, si és que quan ells varen construir l’aeroport, en té notícia de que algun tossenc hagués anat a opinar a la radio, a favor o en contra, o si ell havia anat a opinar a la radio, era perquè creia que els tossencs som menors d’edat i per tant no tenim criteri a decidir el que volem fer o no fer a casa nostra?. 
Nacionalista....de pacotilla!!.

Sovint em sorprenc de com transcendeix el NO RES., A on és el projecta?, a on son els permisos?, i el que és més important, a on és el diner per fer el port?. Tot plegat em sembla LA MAGNA COLLONADA!!!!!!!!!.

Quina és la veritat del port?, doncs uns senyors que varen enterrar uns diners en uns terrenys per especular i treure’n beneficis a curt termini i es varen estimbar, i ara proven de salvar el que puguin.

EL PORC



El porc , aquí vull centrar-me en l’espècie de gent, aquells que quan aixequen el cap i es velluguen, tot ho emmerden. PLATAFORMES ANTI-PORT, no hi ha cap port a la vista, però ja tenim plataforma, plataforma com la que es va carregar la Fundació Palau i Fabra, la que es va carregar els carrers de la Vila Vella i la porta del Codolar, estic segur que si estiguéssim a l’edat mitjana farien la PLATAFORMA ANTIMURALLES, SALVEM EL MONT GUARDÍ I LES GINESTERES!!!!! .... reivindiquerien en peu de guerra!.


 I ho dic perquè ja he vist llençols a les balconades i avui he trobat una nota sota la porta. ... per cert, quins arguments tant pobres!!!!!!.

Pot ser el que caldria fer és una plataforma ANTI-PORCS. És ben ve que QUI NO TÉ RES A FER EL GAT PENTINA.







EL PART

L’altre  dia li comentava a un amic que si en tingues que salvar, per simpaties, a dos de l’equip de govern, una seria l’alcaldessa. Però nomes per simpatia, perquè la talla que demana el càrrec no la dona ni de bon tros.

Crec que les decisions de l'actual Equip de Govern els hi falta molta reflexió, sembla que pateixi un embaràs i que tingui moltes ganes de parir, i de parir moltes vegades en quatre anys. Com deia en Refeques, Gisela, no es pot matar tot el que és gras, tot es fa precipitadament i sense estratègia.


GISELA, ABANS DE CAGAR-LA DE NOU, FES LA PROVA DE LA GRANOTA!!!. QUE POT-SER NO HI HA NECESSITAT DE PART.




En conseqüència  i veient el que succeeix i ha succeït aquets darrers anys, fa que augmenti la meva autoestima.

POT SER CALDRA FER UN PENSAMENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.