dilluns, 8 d’agost del 2011

GISELA WONDERLAND.

Tot plegat és indignant!.



Avui un senyor que treballa a l’ajuntament m’ha portat una carta d’Alcaldia dirigida als tossencs a on la flamant i nova alcaldessa s’esplaia amb grandiloqüència, a on ens ve a dir, pagueu i calleu que per aquí vos l’endinyo i a lo bestia perquè no en hi ha ni per vaselina.

"La senyora Saladich s’ensumava la mala situació econòmica municipal i ara ha conegut la realitat"; menys mal que no va ser alcaldessa ara fa quatre anys ja que possiblement estaria postrada amb el mal de Sant Vito. Segur que la senyora Saladich i el ( o la ) negre que li ha fet l’escrit ( perquè ella és incapaç de fer-lo ) ens pren ( a tots els tossencs) per imbècils. Que ha fet aquets darrers quatre anys com a cap de l’oposició?, tantes hores al despatx de secretaria i tantes visites a intervenció?, jugaven al “backgammon”?.

NO SERÀ QUE NO HO HAGUESSIM DIT PER ACTIVA I PER PASSIVA COM ESTAVA LA SITUACIÓ ECONÒMICA QUE ENS HAVIEM TROBAT.

Quan em parlen de macroeconomia, de crisi financera, etc. la veritat és que em perdo, el que em va son els contes de la vella i evidentment la lògica em diu que si en una casa plena de forats en tapes 300 i te’n surten 100 forats més, al final tens 200 forats menys, és tant senzill com resoldre un dels problemes que plantejaven al meu fill Eneko el curs passat. Si en un pressupost municipal hi ha comptabilitzats 2.500.000€ en amortitzacions i interessos a bancs i a la fi del exercici pressupostari et surt un dèficit de 900.000€ has rebaixat el deute amb 1.600.000€, és el que sempre he entès. També i en referència a la liquiditat de tresoreria, la recaptació que fa XALOC ( xarxa local de municipis de la Diputació de Girona), liquida a l’ajuntament la partida més gran el mes d’octubre, 2.000.000€ és lògic que a la hora de pagar es va endarrerit fins aquesta data, i si hi afegim que per un decret del “Gobierno” varem haver d’amortitzar 2.500.000€ de pòlisses de crèdit abans d’acabar el 2010, aquí tens l’explicació a l’actual situació de liquiditat.

LA FEINA LA VAREM FER NOSALTRES, LA DEMAGÒGIA LA FEU VOSALTRES I EL FORAT EL VA FER LA VOSTRA SÒCIA AL GOVERN.

L’interventor, va marxar poc després de que vareu prendre possessió, espantat per tot el que veia venir. Particularment no em fa cap pena de que marxés, sempre he pensat que no era un interventor per Tossa, per aquest motiu no dono cap crèdit a cap dels seus informes, i menys quan hi ha números pel mig, l’any passat amb els números de l’Escola de Música municipal no en va encertar ni una, això ho sabem molt be el director i jo, possiblement si ho hagués fet correctament el curs passat no s’hagués pogut iniciar. L’interventor sempre ens havia dit que la puja de l’IBI tenia que ser un 30%, mai un 54%.

Tot plegat és indignant, contracten un sergent que per desgràcia per ell ja està de baixa, nosaltres ens teníem que rebaixar el sou un 25%, ells resulta que no, en ple estiu ens crivellen a fires, competència als locals tant d’hostaleria com de comerç.

I ARA LA CARTETA, SI AL FINAL FINS I TOT ENS FARAN PRESCINDIR DEL MÒBIL?.