dimecres, 3 d’agost del 2011

TOSSA JA ÉS UN FESTIVAL.

Tossa també vol festival
03/08/11 02:00 - TOSSA DE MAR - REDACCIÓ




Les restes de l'església de la Vila Vella de Tossa, en obres, el 2007, on ja volien fer-hi un auditori Foto: MANEL LLADÓ.
1
Notícies de ...
Tossa de Mar
La vila organitza un cicle i recupera el projecte de fer un auditori a l'església
La vila de Tossa de Mar també vol tenir el seu propi festival de música i “convertir-se, amb el pas del temps, en un festival de referència a la Costa Brava, únic en el seu emplaçament”. L'Ajuntament va anunciar ahir la creació del primer festival de música, que se celebrarà a redós del que queda en peu de l'antiga església de Sant Vicenç, de la Vila Vella. La programació del cicle encara no s'ha fet pública, i només s'ha anunciat que començarà el dia 13 d'agost (22.00 h), amb l'actuació de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà, dirigida per Carles Coll, que interpretarà un programa eclèctic, amb peces que van des de Mozart fins a The Beatles. També hi ha confirmades les actuacions de Mayte Martín i la projecció del documental sobre Ava Gardner, realitzat per Isaki Lacuesta, La noche que no acaba.
D'altra banda, els responsables municipals han anunciat que recuperen el projecte encarregat l'any 2005 per convertir l'església de Sant Vicenç de la Vila Vella en un auditori amb capacitat per a 300 persones. Entre els anys 2006 i 2007 es van dur a terme els treballs de consolidació i reforç estructural de les restes de l'església. Posteriorment, amb els canvis polítics que es van produir, el projecte va passar als llimbs, fins que amb l'arribada del TU i el PSC a l'Ajuntament, el projecte s'ha recuperat amb Pilar Mundet, aleshores alcaldessa, ocupant actualment la regidoria de Cultura.

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/440445-tossa-tambe-vol-festival.html?cks_mnu_id=561

Menys mal que depen de Cultura i no els hi deixeran tocar cap pedre i tampoc amb la crisi no veuran ni un euro de subvenció. Tot plegat, molta fressa i poques nous.

ES QUE NO TENEN NI UNA BONA IDEA.

.