dimecres, 13 de juliol del 2011

MENTIDERS!!!!!!!!




CONTRACTACIÓ TOTALMENT INNECESSARIA, INCONVENIENT E IL·LEGAL; JUSTIFICADA AMB MENTIDES QUE ATENTE'N CONTRA LA INTELIGÈNCIA DELS TOSSENCS. MOLT MAL COMENÇAMENT DEL NOU AJUNTAMENT, I PEL SETEMBRE EN VE UNA DE GROSSA.

Primer de tot, el Pla de Sanejament Municipal de l’Ajuntament de Tossa desaconsella la contractació de nou personal a l’Ajuntament.

El càrrec de sergent de la Policia Local va ser exclòs del catàleg de llocs de Treball del Pressupost Municipal.

És cert que hi ha interposat un recurs al Contenciós a on l'afectat reivindica “els seus drets”, però no hi ha sentència i per tant cap obligació de readmetre’l.

Senzillament l’han agafat perquè es amic de ... i parent de ..., i tot això amb una greu repercussió a les arques municipals, diners que paguem tots els contribuents.

Però com va dir en una ocasió algú que ara no cal mencionar, la culpa no és de la Gisela ni del seu equip. La culpa és del poble que els ha votat.

____________________________________________________________________________________


Tossa afirma que el sergent reincorporat tenia excedència
Destaquen que tot i la reincorporació d'aquest policia el cost de la policia municipal aquest any serà menor


TOSSA DE MAR | JORDI VERA L'Ajuntament de Tossa de Mar ha volgut respondre les acusacions que va fer el grup municipal de CiU sobre la contractació d'un nou sergent de la policia local que costaria 61.677,30 euros anuals afirmant que es tracta d'un treballador que tenia una excedència i que havia sol•licitat el reingrés. A més, destaquen que amb la reincorporació d'aquest policia i els moviments dins del cos, el cost de la policia municipal aquest any serà d'uns 55.000 euros menys que l'anterior.

Cal recordar que CiU va denunciar aquesta setmana que el nou govern bipartit de TU i PSC ha estrenat la seva acció de govern augmentant la plantilla de personal amb una nova plaça de sergent. Segons van explicar fonts municipals, el sergent es trobava en situació d'excedència voluntària i va demanar el reingrés. El govern de CiU li va dir de paraula que sí, però no li contestava. I l'interessat va decidir interposar un recurs al contenciós. Després que el govern convergent no inclogués la reincorporació del sergent en la relació de llocs de treball, l'interessat va tornar a demanar el reingrés per segon cop. I van arribar les eleccions.

El nou Ajuntament ha considerat que el funcionament de la Policia Local s'havia de corregir, perquè mancava un nou comandament i reestructurar l'escala de comandaments. Per això, ha reincorporat el sergent que estava d'excedència i ha modificat part dels llocs de la plantilla, que es van haver de canviar i elevar de càrrecs algunes persones, de manera temporal, per suplir-ho. Ara, aquests augments s'han tornat a deixar com estaven.
Així, doncs, segons fonts municipals, el cost total de la plantilla, malgrat la reincorporació del sergent serà menor que l'any anterior. L'explicació és per la redistribució de tot el cos i la baixada d'alguns càrrecs. El cost de la policia local el 2010 va ser de 857.380,30 euros i aquest any serà de 801.382,27 euros, tal com s'aprovarà als pressupostos aquesta setmana. El que suposa, doncs, una disminució de més de 50.000 euros. El sergent cobrarà uns 48.000 euros anuals bruts, tot i que el cost per l'Ajuntament serà de 61.677,30 euros.

7 comentaris
#7 - Botellicas el día 13-07-2011 a las 16:30:19
Si este sargento fuera a arreglar algo .... Pues bueno, seria un precio razonable. Pero este pueblo es muy pequeño y se acaban sabiendo las cosas. Todos sabemos quien es de donde viene y donde ha estado este tiempo.... Tossa tiene la Policia q se merece pq tiene los políticos q ha votado. Srs!! Vuelve la subasta de coches con galones de sergent!!


#6 - Maria12 el día 13-07-2011 a las 15:08:1
4
L' alcadessa de Tossa , l'hi surten molt bé els comptes. Es puja el seu sou i baixa els de l' oposició( tinc entes que quan estava a l' oposició sense fer res cobrava el doble) . Puja el sou del sargent de la polícia i baixa el sou d' altres polícies. Que serà la propera alcaldada pujar els impostos dels tossencs? Clar amb aquests sous és lógic però ha pensat que aquesta temporada es molt dolenta i potser no els podrem pagar... Ella si amb aquest sou... Pero no tothom cobra aquest sou treballant més que ella. Jo l' hi vaig donar confiança pero veig que m' he equivocat molt. Són uns mentiders i només pensen amb ells...

#5 - Extremeño el día 13-07-2011 a las 12:57:12

-Por favor !!! Policía sin carnet, Policía sin graduado, Policía sin escuela de policía, policías policías y policías. Ya está bien, todos de vigilantes y se terminó el problema.

#4 - TOSENCA el día 13-07-2011 a las 10:05:34

2L'alcaldessa 3495€ per 14 pagues, quan pormetia que no pujaria sous. La resta de regidors 1200€ (més la seva feina particular, és a dir, 1200€ extres cada mes). I l'oposició castigada amb 250€ (abans eren 450€). I ara resulta que tornen a contractar un sergent (que el poble de Tossa recorda amb poca estima) amb un cost de més de 60000€! Si sumem alcaldessa més sergent, 110000€ l'any. D'on treuen això de reduir pressupost? PORU ENGANYS

#3 - manu toledo el día 13-07-2011 a las 09:05:59

1Sr sanchez, Si usted soluciona los problemas que crean los policías que están en los bares bebiendo cervezas aún será barato. Pero si viene a cobrar e irse a su casa ya puede irse por donde ha venido. En tossa estamos cansados de ver a los mismos policías bebiendo cervezas y no pasa nada.

#2 - Bardenit el día 13-07-2011 a las 09:05:42
3
El día q alguno de estos 'agentes " tengan un problema y sean denunciados, tendrán problemas serios tanto ellos como los políticos q los armaron, como los q les consienten esta situación.y el q no tiene carnet ha estado ejerciendo 4 años de cabo impuesto a dedo! Por que no han pasado por la academia? Entonces: no don policias? No?

#1 - lluis .. el día 13-07-2011 a las 08:26:12
1
Lo que tiene que hacer el ayuntamiento es regular los agentes que tiene.1 no tiene carnet de conducir (increíble ) otro sin graduado escolar y muchos no tienen el titulo de la academia de policía y llevan pistola. Es normal todo esto ?


http://www.diaridegirona.cat/comarques/2011/07/13/tossa-afirma-que-sergent-reincorporat-tenia-excedencia-cost-policia-sera-menor/500938.html