diumenge, 10 de juliol del 2011

DONDE DIJE DIGO, DIGO DIEGO.

A mi no em surten els números, si els regidors de l'Equip de Govern han de cobrar un 30% menys del que cobrave jo, tindrien que cobrar entre 600 € i 700 €, i no 1200 €.





La nova alcaldessa de Tossa de Mar es dobla el sou
Paral·lelament, s'abaixen més d'un 30% els sous dels regidors i es marca un màxim a cobrar per l'assistència a les reunions

Gisela Saladich (TU) s'apuja el sou fins als 3.495 euros perquè tindrà “dedicació exclusiva”

Tossa de Mar
L'alcaldessa de Tossa de Mar (Selva), Gisela Saladich (TU) s'ha apujat el sou fins als 3.495 euros perquè, segons ella, tindrà “dedicació exclusiva”. L'exalcaldessa Imma Colom (CiU) només feia mitja jornada pel que percebia un sou de 1.500 euros. “Jo no és que m'apugi o m'abaixi el sou sinó que he demanat la dedicació exclusiva perquè estic les 24 hores a l'ajuntament i, per tant, tinc el dret de cobrar-ho”, ha apuntat Saladich. Paral·lelament, l'alcaldessa ha explicat que els sous dels regidors s'abaixen més d'un 30% i ha explicat que, tant l'equip de govern com l'oposició, tindran un màxim a cobrar per l'assistència a les reunions: els regidors fins a 1.200 euros i l'oposició fins a 250 euros.
Gisela Saladich, la nova alcaldessa de Tossa de Mar de la formació Tossa Unida es doblarà el sou fins als 3.495 euros perquè segons ha explicat tindrà “dedicació exclusiva”. L'exalcaldessa convergent, Imma Colom, tenia un sou de 1.500 euros perquè només feia mitja jornada. Per això, Saladich ha apuntat que no s'apuja el sou sinó que ha demanat la dedicació exclusiva pel que té dret a cobrar aquesta xifra. “Jo estic les 24 hores a l'ajuntament, no faig res més, per tant tinc dret a la dedicació exclusiva”, ha subratllat Saladich.
L'alcaldessa ha explicat que paral·lelament els sous dels regidors s'abaixen més d'un 30% el que representa que, tant l'equip de govern com l'oposició tindran un màxim a cobrar per l'assistència a les reunions. Els regidors percebran fins a 1.200 euros i l'oposició fins a 250 (abans en cobraven 415). Saladich ha destacat que en l'anterior legislatura hi havia regidors que arribaven a cobrar fins a 2.000 euros al mes, sumant les reunions i les regidories. “Ara això no passarà perquè hi hagin les responsabilitats que hi hagin tothom té la mateixa arrencada”, ha remarcat Saladich.
Darrera actualització ( Dissabte, 9 de juliol del 2011 21:52 )
DESAR AQUESTA PÀGINA A:



COMENTARIS

MATEU SOLÀ VILADELMÀS (BARCELONA)
Algú de Tossa pot explicar si aquesta pàjara té alguna carrera universitària que la faci apta per ser alcaldessa, o és una analfabeta funcional que s'ha dedicat a la política perquè no servia per cap altra cosa, i a més dels 3500 euros del seu sou s'hauran de pagar els sous dels assessors que facin la seva feina?
Diumenge 10 juliol 2011, 00:04

JAUME INDE (TARRAGONA)
l'ort del padri agafar i fugir! felicitas alcaldesa, mentres durí a embutxacar tot el que puguis , que mes val per tu que per un altre que no coneixes,oi? ! un altre que tambe te "vocacion de servicio"uiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiii iii
Diumenge 10 juliol 2011, 01:01

JAUME INDE (TARRAGONA)
"els regidors fins a 1.200 euros i l'oposició fins a 250 euros."....uiiiiiiiiiiiiii es veu que els de la oposicio no cal que cobrin gaire, millor que no vaiguin a als plens ni las reunions! així las coses (sence oposicio) s'ha arreglan al gust del cuiner/a! arsaaaaa ( suguereixo que als de la oposicio els hi fotin un parellde multas cuan vaiguin ambcoche al ajuntament per no portarlo prou net, i altres cosetas per lé stil , aixi l entre la discriminacio de sous i las multas tot anira als plens com una basa d'oli! jejejejeeeee

24Hores diu que esta a l'ajuntament , aixi siiii!!!! jojojojooooo i tan que siiii!!!!quin amor al carreg( poltrona), amb la cara que fa a la foto ja paga!

http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/433227-la-nova-alcaldessa-de-tossa-de-mar-es-dobla-el-sou.html?cks_mnu_id=561