diumenge, 1 d’agost del 2010

NADAL VERSUS CASTELLS

Avui el Punt Diari publica dues entrevistes a dos consellers socialistes de la Generalitat de Catalunya, en Joaquim Nadal, conseller de Política Territorial i Obres Públiques, i l’Antoni Castells, conseller d'Economia i Finances.




La primera és a Joaquim Nadal, l'entrevista és un totxo de mal digerir adobat amb panegírics elogiant la seva llarga trajectòria política.
http://avui.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/201372-soc-mes-catalanista-que-la-majoria-dindependentistes.html
.
En el titular el Sr. Nadal diu: “Faré una campanya dient que no sóc independentista”, EVIDENTMENT!, NOMÉS FALTARIA!, dintre del "a tot si val" cal ser una mica curós, fins i tot en les mentides.

També “es declara més catalanista que molts independentistes i els repta a fer un debat sobre coses concretes”; una cosa és el que digui i una altre molt diferent que ens el creguem, tampoc crec que en un debat amb qualsevol de les personalitats que abonen l’opció independentista a Catalunya, tots ells reconeguts en el mon de la cultura, tindria gaire a guanyar, el senyor conseller s’equivoca al menysprear als rivals.

Des d’aquí no voldria guillotinar al Sr. Nadal, moltes comeses electorals l’avalen, encara que ni l’he votat ni el penso votar mai. A mi en Nadal en sembla el tipus de polític maquiavèl•lic mancat d’ideologia, “el fi justifica els mitjans” i les pretensions d’en Quim son les de perpetuar-se en el càrrec fins que el cos aguanti. Però la meva opinió és molt meva.



L’entrevista amb el conseller Castells és una altre cosa, el conseller és crític i sincer a l’hora de contestar el que se li pregunta, sense por i sense embuts.

http://avui.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/201846-shan-vist-molt-clares-les-servituds-amb-el-psoe.html

El Sr. Castells és taxatiu en el encapçalament: “S’han vist molt clares les servituds amb el PSOE”, CHAPEAU SR. CASTELLS!, això ho pensa molta gent, però en el càrrec que Vostè ocupa cal ser molt valent per dir-ho.

En Castells, heterodoxa i iconoclasta, demostra que valora més la seva llibertat d’opinar a la servitud del càrrec, i prefereix “agafar una certa distància per actuar amb més autonomia i independència” i decideix no anar en llistes, novament CHAPEAU SR. CASTELLS!. Vostè és dels que es guanya el sou de conseller i està a la Generalitat per treballar i no per cobrar a benefici d’una credencial de diputat.

En Castells no li cal qualificar-se de catalanista, llegint l’entrevista s’intueix plenament. En Castells és un home compromès amb Catalunya, per a mi és dels bons, dels que en fan falta molts com ell. Sort Sr. Castells, CHAPEAU SR. CASTELLS!.
http://www.3cat24.cat/video/3038872
.

1 comentari:

zel ha dit...

Jo també dono el meu chapeau al senyor Castells, de fet, ell és fidel al PSC que jo coneixia i em robava el cor de jove...