divendres, 22 de maig del 2009

CARDAR A LA PLATJA 2



Pot ser ahir vaig ser massa sarcàstic a l’hora d’opinar del tema de l’ordenança de civisme que varem aprovar per unanimitat el passat Ple Ordinari a l’Ajuntament de Tossa.

Aquesta ordenança ve a raó de la manca de regulació i que per tant comporten a una indefensió en front d’unes situacions que darrerament sovintejaven i se’n estaven anant de mare , com els acomiadats de solters i els submarinistes que es canviaven a la via pública.

Sovint a l’ajuntament hi havia queixes per part de veïns de la inoperància de les forces d’ordre i la Policia Local argumentava que no podia actuar degut a la manca d’una ordenança.

Una ordenança de civisme com la que varem aprovar, no tan sols és per solucionar els problemes existents, si no també per avançar-nos a possibles problemes que puguin sorgir amb immediatesa. La prohibició de les obscenitats a la platja és l’anècdota que intel•ligentment ha divulgat la premsa per fer clients i que a la vegada, a Tossa com a municipi turístic, ens ve molt be perquè se’n parli i puguem accedir a uns mitjans de manera gratuïta.

De totes maneres, una ordenança no deixa de ser una eina de la que se’n pot fer un bon us o un mal us, això depèn de qui l’ha d’utilitzar i en aquet cas li correspon a la Policia Local i això en mans de segons qui, preocupa.

2 comentaris:

Joana ha dit...

Ostres! Vaig llegir el post ahir i ara al comentar-lo no sé on s'ha d'anar a... A la platja o a l'hotel?
Bon cap de setmana...

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Res nena, a on vulguis, quan la necessitat apreta, "ahí te pillo, ahí te mato".
Bon cap de setmana.