dimecres, 1 d’octubre del 2008

Visita al MUSEU DE L'ANXOVA I DE LA SAL de l'ESCALA



Ahir amb la Rosa varem anar a visitar el Museu de l’Anxova i de la Sal de l’Escala i La Casa del Pescador, varem gaudir de una jornada extraordinària que ens va anar molt be per carregar les piles. Extraordinàriament atesos per la Tània, la Mariona i especialment per la Lurdes Boix, Tècnica de Patrimoni i Arxivera a l’ajuntament de l’Escala varem comprovar com una gent amb pocs recursos han fet molt i molt ben fet a la seva població. La Rosa i la Lurdes son dues tècniques d’alt nivell de les que cada moment que passes amb elles aprens coses noves. Varen caçar bones idees i referències per materialitzar als museus de Tossa.








2 comentaris:

zel ha dit...

És prou bonic eh? Tot i que em semblava que de qualsevol cosa se'n podia fer un museu, té un petit encant! Vas passar a cinc quilòmetres de casa meva! Benvingut a l'Empordà fronterer!!!
Petons

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Hola Zel:
Sovint caiem en el parany de pensar que la historia només s’ha forjat a suma de grans esdeveniments i sovint ens en oblidem de la quotidianitat de la gent humil que son els qui de veritat han fet la historia.
El museu de la l’anxova i de la sal de l‘Escala en és un d’aquets museus que sense grans obres, evidencien el que va ser e temps passat d’una població característica i tant la Rosa com la Lurdes son dues persones que vetllen perquè la memòria d’una època no es perdi i tots en hem d’estar cofois .
Per cert de on ets?