dimecres, 29 d’octubre del 2008

ACLARIMENT

Subvenció de 417.964 euros per ampliar quatre aules de l´escola de Tossa de Mar








El centre escolar, foto d'arxiu. diari de girona
TOSSA DE MAR DDG L'escola Ignasi Melé i Farré de Tossa de Mar ampliarà quatre de les seves aules, després que ahir el Govern aprovés autoritzar concedir una subvenció de 417.964 euros a l'Ajuntament de Tossa per dur a terme les obres d'ampliació del centre educatiu selvatà. Aquest centre d'educació primària compta actualment amb uns 450 alumnes des de preescolar fins a primària i feia dos anys que estava pendent d'aquesta ampliació.Aquesta subvenció a l'Ajuntament de Tossa és una de les tres que va acordar ahir el Govern destinar a tres consistori catalans per reformar centres escolars. En total, sumen 1.465.858 euros. Els altres beneficiats són la Roca del Vallès, amb 597.135 euros, i el Prat del Llobregat, amb 450.759 euros.


Be, des de l’ajuntament preferiríem una escola nova, un nou CEIP equipat al detall segons la nova normativa, amb despatxos pels professors, i tota mena da sales complementàries i sobretot un menjador suficientment gran, i és per això que estem treballant per trobar un solar per preveure un altre dia el nou CEIP que pugui albergar als nens de preescolar 3,4 i 5 i els d'EGB que avui van a l’actual col•legi Ignasi Melé i Farré.
La subvenció mencionada és per l’ampliació feta durant l’estiu del 2007 de les quatre aules construïdes en el annexa blanc del col•legi, és una subvenció que arriba a posteriori i ja justificada, perquè la situació heretada de l’anterior mandat es va abocar a l’embolic. Igual que el camp de futbol, i pensant que el tràmits de l’obra ja estaven correctament fets, donada l’ urgència de que l’obra tenia que estar enllestida abans del començament del nou curs escolar, la varem executar sense que el pagament per part del departament d’Ensenyament de La Generalitat l’hagués aprovat .
També dir que si hi haguessin posat barracons el llos de la esmentada ampliació, segur que s’hagués accelerat la construcció de la nova escola.

1 comentari:

zel ha dit...

A veure si hi ha sort i és possible fer el millor per als nens, que són els primers beneficiaris...els profes també, però ja ens hem acostumat a tot...